תזוזת הלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/06/2011 | 17:17 | מאת: ר'

שלום רציתי לדעת איך מטפלים בתזוזה של הלסת ימינה,היות ואני לאחר שטיפת לסת כבר 3 שנים ופיזיותרפיה,גם עם סד לילה כבר שנתיים. המנשך שלי הוא רק בצד ימין כלומר צד שמאל שלי כולו באוויר. תודה

16/06/2011 | 23:42 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום רב. חוסר מגע בין השיניים של שתי הלסתות חד צדדי ניתן לטיפול באמצעים שונים החל מישור שיניים. בנית כתרים על השיניים בלשת אחת או התערבות כירורגית. השיקול של הרופא לפי ממצאים קליניים ורנטגניים בברכה דר' שלמה ברק

17/06/2011 | 00:09 | מאת: ר'

תודה רבה על המענה. שאלה נוספת,האם מצב של תזוזת לסת ושינוי המשנך יכול להוביל לעיוות מסויים בפנים,היות ואני מרגישה שהלסת התחתונה שלי נוטה לימין,ואף ניתן לראות זאת ויזואלית.כלומר האם זה יכול להחמיר למצב מעוות? התערבות כירורגית הכוונה ניתוח למפרק הלסת?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים