כאבים בלסת תחתונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/06/2011 | 01:48 | מאת: סיבא

שלום, מזה שנים יש לי כאבים בצד שמאל ללסת התחתונה, טופלתי במרפאת פה ולסת והשתמשתי בסד לילה אך הכאבים עדיין נשארים, הכאב אף מגיע לעין, איזור הסינוסים וצוואר וכתפיים. מתמונת רנטגן לשינוסים נשלל כל חשד. אז בכל שנה ומרוב כאב הרופא היה ממליץ שנעקור שן שמסיבה כלשהי ייתכן שהיא הסיבה. אז נעקרו 3 ונעשה לי השתלה. אבל הכאב אותו כאב האופן יומייומי כמעט!! זה מעייף וגורם לי מתח. מה אעשה עוד?

11/06/2011 | 13:06 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום גש לנוירולוג המתמחה בכאבי פנים נראה כי הבעיה נוירולוגית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים