משהו מוזר על הלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/06/2011 | 18:21 | מאת: יולי

שלום רב , אני בת 20 והיום גיליתי משהו מוזר על הלשון וזה מאוד מטריד אותי. יש לי מין פריחה לבנה (לא מאוד חזקה) על כל הלשון שמתחילה בערך מאמצע הלשון וממשיכה עד הלוע ובנוסף, על צידי הלשון (לא בקצה אלא לקראת הלוע) ישנם חצ'קונים גדולים כאלה. מקווה שהתיאור עזר, ותוכל לענות לי במהרה. זה מאוד מטריד אותי כמו שאמרתי. תודה מראש :)

11/06/2011 | 13:05 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום נראה שאת מתארת חיפוי פטרייתי על הלשון שהוא תקין ונורמלי. יש לצחצח את הלשון בלילה. אם אין מחלה שמדכאת את מערכת החיסון אזי אין סיבה לפטרת החורגת מהנורמה. גשי לבדיקה לראות שהכל תקין.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים