מכתשית יבשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/05/2011 | 23:02 | מאת: ימית

שלום, לאחר הכאבים אחרי עקירה- הלכתי לבדיקה אצל הרופא והוא אמר שזה בגלל התסמונת של היובש אחרי העקירה הוא ניקה את האיזור הכואב ושם לי בתוך השקע של העקירה גזה כזאת עם חומר אדום. מאז עברו כ-5 ימים. הלכתי שוב לביקורת אחרי יומיים ואמרו לי שזה בסדר, לא צריך להחליף את זה ואני אמורה להשאיר את הגזה הזאת (או מה שזה לא יהיה.. לא כ"כ ברור לי מה שמו לי שם) תהיתי מתי אני אמורה להוציא את הגזה מהמיקום שלה ונאמר לי שזה כבר יוצא לבד. יש לי עדיין קצת כאבים. מיחושים קלים באיזור הזה, משהו נסבל לחלוטין אבל מציק .. אבקש חוות דעתך לגבי הטיפול המקובל בעיניין. תודה.

02/06/2011 | 00:35 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב הטיפןל הנו סביר ומקובל. מכתשית יבשה עוברת לאחר שבוע. יש לשטוף את חומר החבישה כיוון שקרו מקרים של זיהומים קשים בגלל חומר זה. רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים