שתלים לשיניים קידמיות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/05/2011 | 19:00 | מאת: רותי

אני זקוקה להשתלת שיניים קדמיות העיונות חותכות באופן דחוף בעקבות מחלת חניכיים, האם נכון הדבר כי שיניים קידמיות עליונות ניתן לעקור ולהרכיב את השתלים כבר באותו טיפול- זה מאוד חשוב לי והאם נכון הוא כי כי ביצוע שתלים הנל הוא פחות כואב בהליך החלמתו?

29/05/2011 | 16:44 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רותי שלום. באם ניתן מבחינת איכות העצם והדלקת בעצם עדיף לבצע השתלה מיידית- דהיינו עקירת השיניים והחדרת השתלים למכתשית השן העקורה באותה ישיבה. הדבר נתון לשיקול דעתו של הרופא. בהצלחה דר' שלמה בברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים