תוצאות רנטגן - מערות פנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/05/2011 | 23:04 | מאת: ולד

שלום יש לי כאבים בצד שמאל של הפנים (באיזור עצם של הלסת). הופנתי לצילום מערות הפנים. התשובה של הבדיקה: 1. מלאות חלקית בסינוס מקסילרי ימין. 2. ללא נוזל בסינוסים. האם אפשר להסביר את התשובה (את שני הסעיפים). האם יכול להיות שסינוס מקסילרי ימין גורם לכאב בצד שמאל ? מה הטיפול המומלץ ?

25/05/2011 | 14:44 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ולד שלום, ממצא בסינוס מימין אינו מהווה סיבה לכאב משמאל. עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת לגבי כאבייך משמאל והממצא בסינוס מימין בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים