פנים הלחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/05/2011 | 18:09 | מאת: טל

שלום, אני בת 18 ומגיל 10 בערך אני אוכלת את פנים הלחי, אני יודעת שזה נשמע זוועתי, אבל זה תמיד נראה לי לא כל כך נוראי וזה מין הרגל. אני חושבת שזה התחיל מנשיכה בלחי ומאז אני לא יכולה להרגיש שפנים הלחי לא חלק, לכן אני ממשיכה לנשוך ואחרי כמה ימים זה מתרפא בצבע בהיר יותר, ושוב אני נושכת את זה כי זה לא חלק. חשוב לי מאוד לעשות עם זה משהו, כי זה נשמע נוראי ורציתי לדעת לאיזה רופא אני צריכה לפנות ואם בכלל ניתן לעשות עם זה משהו. תודה, טל.

14/05/2011 | 15:49 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום הייתי ממליץ להיוועץ בפסיכיאטר כיוון שיש שיש כאן מרכיב נפשי חזק ביצירת הרגל מזיק זה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים