שאלה בנושא חיך עליון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/05/2011 | 18:21 | מאת: אנונימי

שלום רב, מזה כשלושה שבועות יש לי מעין בליטה בחיך עליון באמצע כשאני אוכל דברים חדים זה כואב לי התור למומחה פה ולסת רק בעוד כשבוע וחצי יש לי קצת כאבים בבליעה מה יכול להיות הסיבה? עברתי CT צוואר לפני כ-9 חודשים וגם פעמיים אולטראסאונד צוואר בלוטות מוגדלות ללא ממצא פתולוגי בעלות אופי תגובתי כולל בדיקת המטולוג + מומחה אאג תודה רבה

14/05/2011 | 15:40 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום גש להבדק אצל מומחה אל תזניח, נראה שיהיה צורך בביופסיה אבחנתית בהצלחה

15/05/2011 | 15:20 | מאת: אנונימי

הייתי אצל מומחה פה ולסת באסף הרופא שהסתכל ואמר שזו בליטה של עצם וזה שינוי אנטומי משהו כזה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים