גשר זמני לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/04/2011 | 21:21 | מאת: חגית

שלום, האם לאחר הדבקת שן קדמית על גשר שנתמך בשיניים הסמוכות, קיים חשש לתזוזה או היחלשות של השיניים התומכות?(יש רווח בין השן המודבקת לבין התומכת) וכן, כדי להדביק את השן, רופא השיניים 'ניסר' קצת מאורך השיניים הסמוכות-מה הסיכון בכך?

06/05/2011 | 19:22 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שחזורים המפעילים כוחות פתולוגיים על השיניים- דהיינו כוחות חזקים עלולים לערער את מנגנון התאחיזה וליצור טראומה אוקלוזלית עד סכנה של אובדן השן. התייעץ שוב עם רופא השיניים שלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים