כאבי ראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/04/2011 | 18:34 | מאת: בן

שלום אני בן בן 23 אחרי בגיל 20 קיבלתי חבלת פנים מבקבוק בירה בארובת העין וכעבור שבוע החלו לי כאבי ראש נוראיים בראש למעלה ומאחורה ולפעמים חצי ראש הכאב מחמיר בלעיסה של אוכל ובכל צעד הכאב היה שנה וחדשיים וחלף לשנה וחזר שוב באותה מידה והוא כמעט שנה. הכאב מוקל בשכיבה עשיתי בעבר סיטי והיה תקין מדי פעם יש לי היתקשות על הלסת העליונה והייתי אצל נוירולוגית לאחרונה והיא טוענת שיש בעיה בלסת אחריי שכל נוירולוג אומר לחץ נפשי האם זה יתכן הוא שיחלוף שוב ? אשמח לתשובה

27/04/2011 | 23:17 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום אתה זקוק לבדיקה והערכה של מומחה לכאבי פנים. בדרך כלל אלו נוירולוגים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים