בעיית חניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/04/2011 | 10:13 | מאת: לימור

שלום , יש לי דלקת חניכיים ב8 שנים האחרונות שהחריפה לאחר שעשיתי 6 כתרים בשניים קדמיות עליוניות , מאז התחילה נסיגת חניכיים ובכדי לשפר מראה אסטטי אני בתהליך החלפת כתר שנימשך כבר 4 חודשים ..בנתיים עשיתי ניקוי עמוק , אך מצב החניכיים לא משתפר בהרבה ונהייתה בעיית עצם שנמסה בין שן לניב - יש אפשרות להשתיל שם עצם ? למעלה , לגשת למומחים זה עניין מאוד יקר (450 ) לאחר שכבר אמרו לי שאין מה לעשות לגבי נסיגה או העצם.. אפשר לקבל המלצה בבקשה או דרך טיפול ? מיואשת ..תודה מראש לימור

27/04/2011 | 23:13 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום רב טיפולי שיניים הנם דבר מתמשך ולעיתים קרובות מדובר בסוג של חתונה קתולית. חשוב לבחור רופא איתו יש אמון ושפה משותפת. המחיר הנו חלק פחות חשוב לטעמי. את זקוקה לבדיקה של פריודונט או כירורג ומשקם מנוסה על מנת לקבוע תוכנית טיפול כירורגית שיקומית. בסיום הטיפול יש לבצע טיפולי תחזוקה קבועים. בהצלחה

25/05/2011 | 11:16 | מאת: יוליה

אני ממליצה לך בחום לב על הרופא שיניים שלי הוא פרפקציוניסט עושה עבודות שבחיים לא ראיתי דברים כאלה הוא נמצא בחיפה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים