tmg כואב

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/04/2011 | 10:52 | מאת: אבי

שלום רב אני כבן 52 לפני 13 שנה חליתי במחלת הסרטן בבלטות הלמיפה שצוואר עישתי כימוטרפיה וקרנות כתוצאה מכך נפלו לי השינים ואני עם תותבות עליונה כתרים ותחתונה תתובות נשלפת יש לי כאבי תופת בtng שמקרנים לי לאוזנים לראש מה אוכל לעשות ? וגם אני בקושי פותח את הפה ? אני לא יכול לאוכל היטב כי אני נחנק מה החידושים בתחום ?? ומה אפשר לעשות לפתיחת הפה ? ולכאבים?

22/04/2011 | 23:01 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אבי שלום עלייך לפנות לבדיקה קלינית ורנטגנית למחלקת פה ולסת ורק לאחר בדיקה זו יותאם הטיפול למצבך בברכה דר' שלמה ברק

24/01/2012 | 16:53 | מאת: Eli

שלום רב קיבלתי מכה בלסת התחתונה עקב זה נוצר קליק וקושי בפתיחה והפה בהישמע הקליק נוטע שלקבל חוות דעת נורמלית להמשך טיפול ומה לעשןת כי אני חש עייפות מרובה וכאב באוזן של הלסת הפגועה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים