ניתוח אורתוגנטי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/04/2011 | 19:50 | מאת: אריק

אני בן 34 וידוע לי מבדיקה מלפני כמה שנים שאני צריך לעבור ניתוח אורתוגנטי לקירוב הלסתות. שאלתי היא האם ניתן לעשות את הניתוח ללא הכנה אורתודנטית? אלא רק להכניס מעט את הלסת העליונה ולהוציא מעט את התחתונה לצורך שיפור קוסמטי. תודה

20/04/2011 | 21:59 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב התשובה הפשוטה היא לא. טיפול אורט-כירורגי הנו קונצפט טיפולי המחייב עבודת צוות. לטיפול האורטודונטי ולטיפול הכירורגי הם שני חצאים של אותו טיפול. ללא אחד מהם הכישלון מובטח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים