בעיה בלסת כגורם לסחרחורת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/04/2011 | 15:10 | מאת: יעקב

שלום בצילום ופיענוח ע"י רופא פה ולסת אובחנה אצלי לפני מספר שנים שחיקה בלסת (כתוצאה מחריקת שיניים בלילה) והומלץ לי להרכיב סד לילה. בשנה האחרונה אני מרכיב בדרך כלל סד לילה בלסת העליונה. שאלתי היא האם יש סיכוי שבעייה בלסת עלולה להשפיע על החלקים באוזן האחראיים לשיווי המשקל? בחודשים האחרונים אני סובל מסחרחורת ומתחושה של "שרירי קרקפת תפוסים" וברצוני לבדוק קשר אפשרי לבעיה בלסתות. בשבועות האחרונים לא הרכבתי סד לילה. בברכת חג שמח

22/04/2011 | 22:59 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יעקב שלום. עלייך להבדק על ידי רופא אף רוזן וגרון לשלילת בעיה במערכת שווי המשקל. אם תשלל כל בעית אא"ג פנה לרופא פה ולסת.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים