בעיה שפתיים לא סגרות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/04/2011 | 12:35 | מאת: רועי

שלום, שמי רועי והורדתי לא מזמן את הגשר עכשיו אני עם סד. אחרי שהורדתי את הגשר שאלתי את הרופאה למה אני עדיין לא יכול לסגור את השפתיים בלי להתאמץ מאוד, וזהנראה כאילו יש לי משו בפה, היא אמרה לי שהשפה העליונה ש לי קצרה מדי, איך אפשר לתקן את זה זה ממש דחוף אני בדיכאון מזה..

08/04/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום רב מאמץ של שריר המנטליס בסנטר וחוסר יכולת לסגור את השפתיים יכולים לנבוע מלסת עליונה ארוכה מדי שזה רוב המקרים. לעיתים רחוקות השפה העליונה קצרה מדי. יש צורך בבדיקה קלינית מדוקדקת אצל כירורג פה ולסתות ייתכן ואתה זקוק לניתוח אורטוגנטי בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים