גבעתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/04/2011 | 22:55 | מאת: מאיה

לאחרונה אני כנראה נועלת את הלסתות גם ביום וגם בלילה, מה שגורם לי לכאבים בשיניים, באזניים ובלחיים אני מרגישה שאיני יודעת איפה להניח את הלשון והיא כל הזמן ננשכת... רציתי לשאול האם יתכן כי כאבי הראש, מהם אני סובלת נגרמים אף הם מנעילת הלסתות וגם מה אפשר לעשות כנגד הפעלת הלחץ הבלתי רצוני הזה על השיניים

04/04/2011 | 22:38 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב כנראה שאת סובלת מברוקסיזם- הידוק הלסתות, תופעה זאת הרסנית למבנה השיניים- יוצרת שחיקה ושלהן ושינוי בצורת הפנים וכן הרסנית למפרקי הלסת. גשי לקבל טיפול בהצלחה

05/04/2011 | 09:43 | מאת: מאיה

תודה על תשובתך, אך אודה לך באם תסביר לי מהו הטיפול אותו אני אמורה לקבל ואיפה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים