כתם שחור בחלקה התחתון של הלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/03/2011 | 20:12 | מאת: מיכל

שלום. אני בת 34 ולפני כחודש או יותר במקרה הרמתי את הלשון כלומר כלפי פנים הלע וראיתי בחלק התחתון - היכן שישנם הורידים - כתם נקודתי לא גדול ושחור. מאז הוא לא נעלם. אינני נוטלת תרופות באופן קבוע מלבד גלולת יאז להסדרת המחזור. האם יש חשש לסרטן? לאן עלי לפנות? אני מודאגת מאוד למרות שקראתי שכשמדובר בסרטן - הכתמים הם אדומים ולבנים..

08/04/2011 | 21:15 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום גשי למחלקה לכירורגית פה ולסתות לצורך בדיקה והסרת הנגע. הסיכוי שמודבר בנגע ממאיר הוא קטן ביותר אולם יש להסיר נגעים אלו ולאבחנן. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים