תושב הצפון - עברתי בעבר טיפולי פיזיותרפיה ברמב"ם.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/03/2011 | 15:25 | מאת: עידן

שלום, עד לפני שנה בערך עברתי סדרה של 20 טיפולים אצל פיזיותרפיסט פה ולסת של מרפאת החוץ ברמב"ם (שער עפרון - אצל פיזיותרפיסט בשם מיהר). הכאבים לצערי היום חזרו(באזור הלחי) ואצלי הכאבים הם כרונים וכואבים במיוחד הנמשכים לאורך כל שעות היממה. עם כאבים כאלה אי אפשר לתפקד - אי אפשר ללמוד(אני סטודנט ובקושי מצליח) אי אפשר לעבוד(לא עובד בשל כך) ואי אפשר להתרכז בשום דבר אחר חוץ מהכאבים הללו (המלווים רב הזמן בתחושה של דופק ורעד באזור הלחי). אני תושב נהריה ולנסוע כל פעם לרמב"ם כדי לקבל טיפול זה לא הכי נוח , אולם אם לא תהיה לי ברירה כמובן שאצטרך לנסוע שוב. לכן מה שרציתי לשאול זה: 1. האם יש עוד מרפאה שמעסיקה פיזיותרפיסט מקצועי ומיומן כמו ברמב"ם שיותר קרובה למקום מגוריי? (לדו':אולי בקריות?) 2.האם יש משהו שיכול לעזור לי להתמודד עם הכאבים המאוד קשים האלה? אני מתכוון למשהו בנוסף לפיזיותרפיה, כגון סוג של טיפול נוסף , משכחי כאבים לשרירי הלסת (כל דבר שיכול לעזור). הכאבים פשוט חזקים בצורה כזאת שמוציאים אותך מפוקוס לאורך כל היום.

22/04/2011 | 23:09 | מאת: דר' שלמה ברק

עידן שלום. לאור תאור בעייתך מציע לפנות למרפאת כאב באזור מגורייך בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים