לשבור או לא לשבור

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/03/2011 | 16:14 | מאת: אבי

אני כבן 52 עברתי לפני 13 שנה קרנות וכימורפיה באיזור לוע הפה שהקטינו לי את הלסת ואני מתקשה לאכילה עד כדי מצב של חנק מהם החידושים בתחום בכדי להגדיל המפרק של הלסת ומהם הסיכונים בניתוח כזה ומהם החידושים ומה יותר מומלץ עבורי ובכלל זה יוכל לעזור לי ועד כמה יכול לעזור מה השפעות לחויב ולשלילה בשבירת המפרק וחידושים האחרים מה החסרונות ומה היתרונות

29/03/2011 | 22:43 | מאת: ד"ר אורי בלנק

אבי שלום מצבך מצריך בדיקה קלינית ורנטגנית על מנת להעריך את הסיבה לטריזמוס אתה מוזמן לבדיקה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים