שתל בשן הקדמית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/03/2011 | 23:47 | מאת: עדי

שלום. לפני כשנתיים עשיתי כתר בשן הקדמית וזאת עקב סיבה אסתטית כי השן הייתה צהובה ביחס לשאר השיניים. כיום לאחר שנתיים הכתר נפל ומסתבר שהשן המקורית מתחת לכתר במצב גרוע וחייבים לבצע שתל. רציתי לשאול, האם שתל בשן הקדמית יראה טוב אסטתית? אני יודעת שאצטרך ללכת עם שן תותבת במשך חצי שנה, אך האם בסופו של התהליך השן תראה אסטתית ותהיה דומה לשן הקדמית השניה? כמו כן, רציתי לשאול האם התהליך והטיפול מלווה בכאב? תודה רבה.

29/03/2011 | 22:51 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב שחזור מוצלח של שן קידמית על ידי משתל הנו אחד האתגרים הקשים לביצוע בצורה חזויה. יש לקחת בחשבון את מצב העצם והצורך בהשתלת עצם, מצב הרקמות הרכות, קו החיוך ועוד. יש צורך בבדיקה קלינית ורנטגנית מסודרת. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים