כאבים חזקים באיזור השיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/01/2022 | 19:33 | מאת: גיא

אני סובל מכאבים בשיניים כבר מעל חודשיים עקרו לי שן בטענה שיש לי שם סדק לאחר העקירה הכאבים עברו לי לשן טוחנת ולצד השני של הפה באיזור השיניים הטוחנות בלית ברירה בגלל הכאבים ניגשתי למיון לטענת הרופא אמר שיש לי כנראה בעייה בהידוק שיניים בלילה וכיווץ שרירי הלסת טען כנראה מלחץ או חרדה נתן לי מוסקול פעמיים ביום ואסיוול לפני השינה למשך שבועיים וסד לילה לציין כי אין לי כאבים באיזור הלסת ורוב הכאבים מתרכזים בשיניים מידי פעם כאשר אני פותח את הפה יש לי קליקים ורעש כמו של חול באוזן השאלה שלי האם הגיוני שהכאבים יהיו רק באיזור השיניים ? ועוד רק בשיניים ספציפיות(עשו לי צילומים לשיניים ולא ראו משהו לא תקין) בנוסף לכך האם אכן הטיפול שנתן לי אמור לעזור ובתוך כמה זמן(עברו יומיים מתחילת הטיפול ואין שינוי ) דבר נוסף אסיוול לא מסוכן לקחת לשבועיים כי הבנתי שזה ממכר

שלום רב, קשה לדעת מהסיפור מה המקור לכאב והאם קיבלת טיפול נכון. ממליץ על בדיקה אצל מומחה לרפואת הפה תחילה ואחר זה לראות על מה ממליץ. לגבי האסיוואל אכן ממכר אבל אפשר לקחת כמה ימים בלי בעיה בהצלחה

02/02/2022 | 09:12 | מאת: מושי

הייתי אצל רפואת הפה ואצל מומחה פה ולסת שאמרו שכנראה זה לא ממקור השיניים הבעיה היא שהלסת לא כואבת לי אלא רק שן טוחנת ספציפית האם הגיוני שבעקבות בעיה במפרק הלסת יהיו לי כאבים בשן ספציפית אחת ? דבר נוסף רפואת הפה אמר שאולי זה משהו עצבי ונתנה לי כדורים בשם לשיאה ממה שראיתי זה כדור לחרדה ומצב רוח האם כדור כזה קשור לכאב עצבי ויכול לעזור לי???

שלום רב, אני עונה בלי לדעת מה יש לך כי לא בדקתי אותך, אבל אם הכאב בשן ספציפית הכי סביר שיש בעיה בשן, למרות שאני מבין שהנושא נבדק ונשלל. לא נשמע שבעיה בפרק תגרום לכאב בשן. בעיה עצבית יכולה להיות אבל לשם כך כדאי להיבדק אצל נוירולוג. התרופה היא מבוססת צמחים ולא מתמצא ביעילותה. אבל איו נזק בלנסות. בסופו של דבר צריך להגיע לאבחנה כלשהי כדי לטפל ביעילות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים