בעיה קשה אחרי ניתוח לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/01/2022 | 10:58 | מאת: עמיר

שלום דוקטור לפני 3 שנים עברתי ניתוח לסת ומאז אני סובל מאוד מאיבוד תחושה וכאב באזור שמקשה מאוד על כל פעולה .אני מתקשה מאוד לאכול ולדבר .ניסיתי בוטוקס וכדורים שלא עזרו .האם יש פיתרון ניתוחי או לא ניתוחי למצבי תודה רבה

שלום רב, לא ברור לי איזה ניתוח עברת ואיפה האיזור הרדום וכואב. מה שלא יהיה אם יש איזור רדום לא מטפלים בו עם בוטוקס. אז השאלה לא ברורה אבל גם לא נראת לי מתאימה לפורום. כדאי לך להגיע לבדיקה אצל כרורג פה ולסת עוסק בשחזור עצבים, למרות שלאחר 3 שנים מהפציעה לא צפוי שיפור לאחר ניסיון כרורגי כלשהו. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים