תרופת לשיאה נגד כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/01/2022 | 10:15 | מאת: גיא

שלום רב יש לי כאבים כבר חודשיים באיזור הלסת והשיניים אף אחד מהמומחים שהלכתי אליו לא מצליח לגלות את הבעיה מומחה אחד אמר שיכול להיות שזה קשור למשהו עצבי ונתן לי תרופה שנקראת לשיאה אבל לפי מה שאני קורא זה תרופה לחרדה ודכאון האם התרופה שנתנו לי משמשת גם למשהו עצבי ולהקל על הכאבים שיש לי?

שלום רב, התרופה המדוברת הינה תרופה טבעית מבוססת על זמנים צמחיים. לא מתמצא בשימוש בתרופה ולכן לא יכול לייעץ. בדיקה אצל מומחה לרפואת הפה יכולה לעזור בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים