בעיות מורכבות בשיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/01/2022 | 09:23 | מאת: אור

נותחתי בראשי לפני כעשור, לאחר שאובחנתי עם גידול מוחי מסוג אסטרו צי טומה אנאפלסטית. במהלך הזמן הופיע אוסטואופרוזיס , שהשפיע גם על מצב השיניים. כמה מהן נשברו ונפלו, הטוחנות, באחרות יש כאבים איומים. המצב הכללי של השיניים הוא נוראי. הבנתי שתלים זה בעייתי ביותר. אני חסרת אונים לחלוטין. אני גם בלחץ מטיפולי שיניים ממושכים, אני מתקשה לסבול את הכאב והרעש כי יש מתכת ענקית בראשי ואני גם חדה מזה. למי לפנות במקרה שלי? האם הטיפול יוכל להיעשות באופן חג פעמי בהרדמה כללית?

שלום רב, לא באמת יודע איזה טיפול את/ה צריכ/ה לעבור אבל כעקרון יש כמה מרפאות שמסוגלות לבצע טיפולים מרוכזים בהרדמה כללית. כמו כן יש מרפאות כאלו גם בחלק מבתי החולים. את/ה יכול/ה לפנות לאחד מהם שבטח יוכלו לעזור לך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים