כאבי תופת בכל הפה ובלסתות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/01/2022 | 19:23 | מאת: מושי

שלום רב לצערי קצת ארוך אבל אני אובד עצות סבלתי מכאבי תופת משן 47 במשך חודש שהקרינה ללסת ולאוזן הייתי אצל מס מומחים עשיתי צילומים ורק לאחר צילום מיוחד גילו שיש לי סדק בשן ועקרו אותה והיא הייתה עם דלקת הכאבים לא פסקו ועברו כבר שבועיים מאז כל פעם הרופאים אומרים לי זה בגלל העקירה תהיה סבלני לאחר שלוש שבועות מהעקירה הכאבים החמירו לי עוד יותר והגיעו לי לשן טוחנת בלסת העליונה ומשהו מוזר עברו גם לאיזור הצד השני ולאוזן השנייה וכל הפה משני הצדדים כואב לי כאבי תופת בלתי נסבלים עשו לי צילומים ומסרו שהכל תקין ולא רואים שום דלקת או בעיה בשיניים האחרות האם אפשר לדעת מה הבעיה אצלי אני כבר מעל חודשיים כמו איזה זומבי מהלך הכדורים להרגעה כבר לא מועילים אפשר תשובה אף אחד לא עולה על הבעיה והכאבים פשןט לא מפסיקים

שלום רב, אם כבר נבדקת על ידי מספר מומחים קוטונטי מלהגיד לך מה המקור לכאב רק בפורום. בכל זאת נראה לי שהמקום הנכון להיבדק זה באחת המרפאות לרפואת הפה - או בבתי ספר לרפואת שיניים או באחד המחלקות בבתי החולים בהן יש שרות כזה. בהצלחה !

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים