דואגת מאוד מה לעשות.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/01/2022 | 07:42 | מאת: שרון

היי אמא עקרה שן ביום א המקום היה עם דלקת ובכל זאת עקר. ועד היום יש כאבים חזקים והיא לא יכולה לפתוח את הפה כמעט ובכלל שלשום התחילה אנטביוט׳ כמובן שהפנים נפוחות , מדאיג אותי שהיא לא יכולה לפתוח את הפה ולאכול! אפשר לפתוח כדי רבע אצבע בקושי האם זה נורמלי? תודה רבה

שלום רב קשה להגיד אם זה בסדר או לא בלי לבדוק אותה. אם משהו חריג כמו במקרה שלה צריך לפנות לבדיקת רופא. רופוי אתל הרופא שטיפול אך לא חובה בהתלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים