כאבים במפרק הלסת בשני הצדדים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/01/2022 | 04:09 | מאת: קרן

אני סובלת מכאבים במפרקי הלסת בעת פתיחה וסגירה של הלסת נשמעים קליקים ומרגיש שהמפרק זז ממקומו זה התחיל בצד אחד והמשיך גם לצד השני זה התחיל כשבוע לאחר שסיימתי שיקום פה עם כתרים חדשים בהתחלה חשבנו שמדובר בבעית סגר אך זו נשללה לאחר החלפת הכתרים שאלתי האם מדובר בפריקת לסת כתוצאה מפתיחה מרובה של הפה ? איך מאבחנים / שוללים פריקת לסת?

שלום רב התאור שלך לא מתאים לפריקת לסת אם הבעייה נמשכת ממחיץ לך לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה או כרורג פה ולסת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים