נפיחות קלה בלחי ימין אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/01/2022 | 20:14 | מאת: שי לוינסון

שלום ד״ר יקר מפנה אליך שאלה קשה מקווה שתוכל לעזור לי. לחי ימין קצת נפוחה,גם בזמן דיבור זה מפריע. אך לא רואים את הנפיחות בולט לעין. בצילום פנורמי לא רואים דבר, מספר רופאים ראו אותו וטענו שהכל תקין כולל פה ולסת. שתיתי אוגמנטין במשך 10 ימים והנפיחות קצת ירדה. ולאחר זמן מה חזרה. אין כאבים בשיניים, גם לא בנקישה עליהם, אין נסיגת חניכיים או דלקת. עשיתי אולטרסאונד באזור ולא מצאו דבר. לאיפה ממליץ לפנות? ממש הרמתי ידיים, כבר במשך שנה סובל מזה. המון המון תודה לך!

שלום רב, אם כבר נבדקת על ידי מספר רופאים ובוצע הדמייה לא ברור לי איך אני יכול לעזור בפורום. לא יודע למה יש לך תחושת נפיחות בלחי. מצטער ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים