חוסר תחושה בלשון לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/01/2022 | 14:06 | מאת: אושרית

אני חודש וחצי לאחר ניתוח אורטוגנטי בלסת תחתונה,מאז הניתוח אני סובלת מחוסר תחושה בלשון והחניכיים החיצוני והפנימי ,גם האיזור מתחת ללשון רדום,זה מציק לי ומפריע לי מאוד,הלשון יבשה כל הזמן,טעם מר בפה,ובכלל תחושה מציקה ביותר האם זה יעבור? מה הטיפול לצורך החזרת התחושה? לפי דברי הד"ר הוא כלל לא נגע באיזור העצבי של הלשון תודה רבה מאוד

שלום רב, צריך לבדוק אותך ולראות אם את מתאימה לניתוח לתיקון עצב. זה לא לפורום. נשמח לעזור. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים