חוסר נוחות לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/01/2022 | 11:54 | מאת: שרה

שלום וברכה, אני 7 חודשים לאחר עקירת שן בינה תחתונה. בהתחלה הרגשתי חוסר נוחות בלשון בלתי מוסברת ומעין מחנק כזה. כאילו משהו תופס לי את הלשון. הכירוגית שבדקה אותי 4 פעמים מאז שללה פגיעה עצבית מהסיבה שיש לי תחושה מלאה בלשון וגם לא מרגישה נימולים. יחד עם זאת, אני מרגישה בשליש האחורי של הלשון בצד של העקירה תחושה של מחנק, סוג של משהו רדום, תחושת יובש. וכשאני מדברת אז בכלל אני מרגישה דקירות תוך כדי דיבור. אציין שהייתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר עשה לי בדיקה אנדוסקופית ושלל כל פגיעה באיזור מיתרי הקול ובכלל בגרון. אודה לעצה מה זה יכול להיות, כי מאז איכות החיים שלה ממש השתנתה. תודה מראש

שלום רב, לא יודע מה יכול להיות. כבר נבדקת אצל הרופאים הרלוונטיים. כהראה זה לא פגיעה עצבית. לא יוכל לעזור בלי לבדוק אותך. מצטער ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים