אוזן סתומה כואבתתתתתת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/01/2022 | 20:24 | מאת: אן

שלום הייתי אצל 2 רופאי אף אוזן גרון שללו כל בעיה באוזן.. אחד מהם אמר לי חד משמעי שיש לי בעיה בלסת למרות שאין לי קליקים ולא כואב לי הלסת דווקא שאני לועסת זה מקל לי על הכאב האם זה יכול להיות דבר כזה ? .. הרופא השני לא הגיע לשום הבחנה פשוט שלח אותי לסיטי מערות הפנים .. האם בסיטי כזה אפשר לראות האם יש לי בעיה בלסת ??

שלום רב, ה CT של מערות הפנים מיועד לשלול בעייה בסינוסים. אם הבעייה אכן בלסת עצמה (הכי סביר לפי הסיפור) אז כדאי לך לפנות לבדיקת רופא מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים