שנה אחרי עקירת שן בינה וציסטה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/01/2022 | 03:54 | מאת: שי לוינסון

שלום ד״ר יקר. אני שנה אחרי עקירת שן בינה וציסטה. חצי שנה אחרי התחילו עיקצוצים באיזור v3. לזה התרגלתי. מה שלא התרגלתי אליו זה לרגישות בשיניים קור חום. האם זה מהפגיעה בעצב? האם שנה אחרי כדאי לנתח המקום שוב על מנת לסדר העצב? תודה

שלום רב, הסיפור לא נשמע כמו פגיעה בעצב. התסמינים של פגיעה בעצב מופיעים מיידית ולא לאחר חצי שנה. כמו כן רגישות לחום וקור לא קשור לפגיע בעצב. ממליץ לך להיבדק על ידי רופא השיניים על מנת לאתר את המקור לרגישות ולטפל בא. לפי הסיפור אין צורך בניתוח אבל צריך בדיקה מסודרת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים