יציבות שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/12/2021 | 11:25 | מאת: ליאל

כאשר הרופאה רושמת יציבות השתלים ++ לאחר התקנתם, למה הכוונה? איך מערכים יציבות ? האם זה הכי טוב שאפשר? (כלומר כמה + אפשר שיהיו ?) והאם בכלל ניתן לדעת את יציבות השתלים בו ביום שהותקנו ? האם לא צריך לחכות קצת שיתאחו עם העצם ?

שלום רב, כל אחד בודק ורושם איך שהוא רוצה אבל יש שיטות אובייקטיביות למדוד יציבות עם מכשירים שמודדים התנגדות לסיבוב לדוגמה. יש לזה חשיבות אם רוצים להעמיס שתל בזמן החדרתו אבל אחרת ממתינים כמה חודשים לאיחוי בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים