השתלת שיניים בזאלית לחסרי שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/12/2021 | 19:20 | מאת: סרור אורלי

שלום אני בת 60 לאחר עקירת כל השיניים מנועה מלבצע השתלה רגילה עקב עישון וסוכרת שמעתי על שיטת השתלה בזאלית לחסרי שיניים האם תוכל להאיר את עיני לגבי סיכויי ההצלחה והסיכונים והאם יש מספיק ניסיון עם השיטה הזו נחשפתי לשיטה בתוכנית הטלויזיה סטטוסקופ שם הציג ד״ר סמארה פאלח את השיטה בתודה מראש

שלום רב, הבעיות הבריאותיות שמורידות את אחוזה ההצלחה של שתלים תקפים לכל השתלים . הנושא של "שתלים בזאלים" מיועד למקרים בהן אין נפח מספק של עצם להשתלה. אין לזה קשר למצב בריאותי, זה יותר קשור לכמות העצם בה ניתן לבצע שתל בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים