כאב בצד שמאל בלשון בחלק האחורי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/12/2021 | 01:18 | מאת: מאיר

שלום מזה זמן אני סובל ממשהו מציק בצד שמאל של הלשון בחלק האחורי. זה מרגיש כמו כאב, תחושת צריבה וכדו'. לפעמים יותר חזק ולפעמים רק חוסר נוחות. זה מציק גם במהלך היום, אבל בזמן שאני מנסה לישון זה מפריע עוד יותר. רופא שיניים לא ראה משהו מיוחד, והפנה למומחה לרפואת הפה. האם יש משהו שיכול לגרום לזה אף שוויזואלית לא רושם משהו חריג (לפחות לפי מה שהצליח לראות רופא השיניים)? כיווץ לא רצוני של שריר הלשון? משהו בעצבים שם שגורם לתחושת כאב או צריבה? במידה וכן, איך אפשר בכלל לאבחן דבר כזה, והאם ניתן לטפל בזה? תודה

שלום רב, אתה אכן צריך לפנות למומחה לפרואת הפה. זה הכתובת, לא הפורום. אי אפשר לאבחן לפי סיפור בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים