סוג ואיכות השתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/11/2021 | 00:38 | מאת: ניר

אני מניח שבראש וראשונה חשוב לבחור ברופא מיומן שאני סומך עליו. אך, האם תוכל לתת לי מספר טיפים, על מה עליי כלקוח לשים לב ? האם ומה חשוב לשאול ולבדוק לפני התקנת השתלים ? תודה!

שלום רב, אין לי המלצות מעבר ללכת לרופא עם ההכשרה הנכונה ומיומנות גבוה. כ"לקוח" לא אמור להיות לך אמצעים לדעת אם הבחירה נכונה או לא עד שזה מאוחר מידי. בו נחשוב שלרוב, רופא שמציע טיפול מסויים, הינו בעל המיומנות הנדרשת. ככה זה ברוב המקרים. בסוף מה שחשוב זה כימיה טובה עם הרופא ולהרגיש בנוח. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים