אבחנה של לימפדנופתיה קלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/11/2021 | 20:40 | מאת: דן

כבר כחצי שנה קצת נפוח לי השקד הימני ואני מרגיש כאילו תקוע לי משהו בגרון בצד ימין. בנוסף כשאני ממשש את החלק התחתון של הלסת לכיוון השקדים אני מרגיש קצת נפיחות קלה. זה כמעט לא כואב אך פשוט מציק. בדקו אותי מספר רופאי אף אוזן וגרון. בדקו את הבלוטות בלסת ובצוואר ולא מצאו כלום. בדקו שאין חיידק במשטח גרון. הסתכלו בגרון עם סיב אופטי עם מצלמה בקצה דרך האף ולא ראו כלום. עשו אולטרסאונד ושם האבחנה היא לימפדנופתיה קלה. ביצעתי גם MRI של האזור – הכל תקין לא מצאו כלום. עשו בדיקות דם למחלות אוטו אימוניות – הכל תקין. אמרו שזה יעבור לבד אך זה לא עובר... מה אני עוד יכול לעשות? למי לפנות? אילו בדיקות עוד לעשות? תודה

07/11/2021 | 21:21 | מאת: דן

שכחתי לציין אני בן 49

שלום רב, זאת בעייה בתחום של א.א.ג. אם הם לא מוצאים כלום לי אין מה להוסיף לדיון מצטער ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים