כאב בשן טוחנת תחתונה ימנית אחרונה- שאלה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/11/2021 | 17:08 | מאת: ערן

שלום לפני כ-3 חודשים עברתי עקירה כירורגית של שן בינה חצי כלואה ימנית תחתונה. לפני כשבועיים הגעתי לרופא שעקר לי אותה כדי להסיר זיז עצם באזור העקירה. באותו ביקור הוא גם ביצע לי איטום חריצים בשן אחרת בצד שמאל. מאותו יום של הסרת הזיז יש לי כאבים די חזקים שאפילו מקרינים לאוזן בשן טוחנת ימנית, השן נמצאת לפני מקום העקירה. הכאבים מופיעים בלעיסה, בנקישה על השן, באכילת מתוק, לפעמים בשתיה, ולפעמים מופיעים בלי שאני אוכל שותה או נוגע- פשוט כואבים בלי התעסקות בשן. כמו כן כשאני הולך ומתאמץ הכאב מתגבר ואני מרגיש שם דופק. מעולם לא כאב לי בשן הזאת, והכל התחיל מאותו יום של הסרת הזיז שכאמור היה לפני שבועיים. אני אמור להגיע לרופא שוב, אבל עד כמה שידוע לי אין לי שם חור או סדק, והבנתי ששני המצבים היחידים שיכולים לגרום לתלונות שלי זה חור או סדק. מה לדעתך זה יכול להיות? אני כבר סובל מזה שבועיים ואין שום שיפור והכאב משמעותי. תודה.

מצטער אבל לא ניתן יהיה לענות לך בלי לבדוק אותך. יכולים להיות הרבה סיבות לתופעה. תצטרך להמתין לבדיקה של הרופא בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים