זכאות ניתוח אורתוגנטי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/11/2021 | 08:41 | מאת: מתן

היי אני בן 21, תמיד היו לי שיניים עקומות ורציתי לתקן את זה,הלכנו לכמה רופאי שיניים וכולם אמרו שאני חייב ניתוח כדי להגיע לתוצאה הכי טובה כי יש לי גם לסת עליונה קדימה וגם תחתונה אחורה,האם יכול להיות שאהיה זכאי לקבל את הטיפול מהביטוח אם אין לי בעיות נשימה/אכילה/דיבור?

שלום רב, טיפול כרורגי כפי שאתה מתאר מכוסה על ידי קופת חולים במידה ואתה ממלא קריטריונים מסויימים. יש אבל מקבלת גיל שאני לא יודע מה היא. צריך לפנות לרופא מחוזי של הקופה עם הפנייה של הכרורג או אורטודנט שבודק אותך בבי"ח והצילומים ותמונות פנים שלך. אם זה, במידה ואתה בתוך ההגדרות, תוכל לקבל את כל הטפסים המתאימים על מנת לקבל טיפול במערכת הציבורית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים