שלפוחית בפה שכל הזמן באה ונעלמת באותו מקום

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/10/2021 | 17:40 | מאת: מיכל

בר כמה שבועות שעל נקודה מסוימת בפה מתחת ללשון אבל לא בלשון נוצרת שלפוחות קטנה שקופה בדיוק באותו מקום כל פעם בדכ לאחר אכילה. השלפוחית מתפוצצת מהר ונותר סימן שעובר ואחרי כמה ימים שוב לאחר אוכל זה קורה ומופיעה שלפוחית באותו מקום ואז מתפוצצת וחוזר חלילה. האם זה נשמע משהו מסוכן? אני בת 37

שלום רב, אם זה משהו שחולף מהר כדאי לנסות לצלם את זה עם הטלפון ולגשת לבדיקה אצל כרורג פה ולסת או עם השלפוחית ובמידה ואין באותו יום אז עם התמונה. בהצלחה

31/10/2021 | 13:57 | מאת: מיכל

תודה רבה על תשובתך.התייעצתי עם רופא השיניים שלי טלפונית ושלחתי תמונה והוא סובר שמדובר בבלוטת רוק שצינור ההפרשה של נפגם .שאלתי היא האם יש משהו לעשות בעניין או שזה דבר שחולף לבד?

כדאי לפנות לבדיקת כרורג פה ולסת אם התמונות ובמידה וניתן בזמן נפיחות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים