פירוט תוכנית טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/10/2021 | 08:24 | מאת: אורן

קיבלתי הצעת מחיר להרמת סינוס, שתלים, כתרים ומבנים. ההצעה לא כללה מחיר עבור CT לאבחון קליטת העצם לאחר הרמת הסינוס. האם זה הגיוני לחייב אקסטרה עבור צילום כזה ???? האם זה לא אמור להיות חלק מהטיפול הכולל ? האם הגיוני שרופא יבצע טיפול וכדי לבדוק את הצלחתו יחייב אותי בעלות הצילום ? במיוחד כאשר זה לא היה חלק מהתוכנית המקורית והוסיף את זה אחר כך ??

מצטער אבל זאת שאלה אדמיניסטראטיבית לא קשורה לפורום. בהצלחה בטיפול, זה העיקר!

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים