בדיקת emri עם שתלים כל הפה למעלה ולמטה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/10/2021 | 18:51 | מאת: רוני

יש לי שתלים בכל הפה למעלה ולמטה כבר עשר שנים, היתה לי בעיה למעלה עם שתל שהוציאו לי, הוציאו לי את הגשר (זה לא הברגה אלא עם דבק) ועכשיו אני עם הגשר חרסינה שיש בו מתכת רגילה לא אצילה שאני מדביקה עם קוקידנט עד שהגשר החדש יהיה מוכן. עשיתי אתמול emri ציינתי בפניהם הכל מה שיש לי והטכנאי אמר שזה בסדר וקראתי עכשיו באינטרנט שזה מסוכן. שאלתי בבקשה, האם יכול להיגרם לי נזק לשתלים כתוצאה מכך ושאני עם כתר חרסינה שבפנים יש מתכת רגילה שמודבק עם קוקידנט? קראתי מקרה שסיכה בראש חדרה למח אז חלילה שהשתל לא יחדור לראש חלילה , התעוררתי הבוקר עם לחץ נוראי במפרקים ובכל הפה יש קשר לבדיקה? בבקשה מחכה לתשובה אני די לחוצה אולי הבדיקה לא היתה צריכה להיעשות. תודה רבה רבה מראש

לא חושב שיש קשר בין הדברים כל מה שקשור למתכות ו MRI את צריכה לשאול רנטגנולוג שעוסק ב MRI

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים