רגישות בלסת לאחר עקירה כירורגית של שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/06/2021 | 11:49 | מאת: יובל

שלום רב, לפני כשבועיים וחצי עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה בלסת התחתונה ןעדיין יש לי רגישות בלסת. (שן 38 במנח אופקי) האם תחושת רגישות בטווח זמן זה ולאחר התהליך הנ"ל סביר? בנוסף, בצד בו בוצעה העקירה יש "קנאקים" שלא היו לפני העקירה ואינם קיימים בצד השני של הלסת. יש לציין כי המנתח בחר להשאיר חלק משורש השן בלסת בגלל היותו אנקילוטי - האם קשור? האם יש מקום לדאגה? תודה

שלום רב, יתכן ויש עדיין רגישות לאחר כשבועיים אבל אמור להיות בדעיכה. לגבי הקנאקים הם כנראה נובעים מפרק הלסת. יתכן וישארו זמן רב. אם זה נמשך ומפריע ניתן להתיעץ עם כרורג פה ולסת רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים