עקירה כירורגית ונשאר לי שורש 1 מתוך 2 בתעלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/05/2021 | 14:01 | מאת: אוסנת

עקרתי שן כירורגית ... השן לא יצא שלמה וגם אחרי צילום נראה השורש 1 מתוך 2 של השן נשאר בתעלה (3 שבועות אחרי העקירה גם עברתי כאבים חזקים מאוד עקב מכתשית יבשה ) השאלה האם חובה להוציא את השורש הנותר ?? האם זה יכול לגרום נזק ... הרופאה שלי אמרה שעדיף לא לגעת אשמח לתשובתך

שלום רב, לא יכול לענות בלי לבדוק אותך אבל כעקרון הרבה פעמים חלקי שורשים נשארים בלסתות ולא נגרם שום נזק לטווח ארוך. הרבה פעמים אכן יש צורך בהוצאתן. אם יש ספק לגבי תשובתו של הרופא את יכולה להתיעץ עם כרורג אחר לצורך דעה שנייה בהצלחה

31/05/2021 | 18:26 | מאת: אוסנת

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה ... היום אני 3 שבועות אחרי בנוסף לשורש שנשאר בתעלה .. יש לי מותשת יבשה אתמול הרופאה עשתה לי שטיפה והניחה על המקום חומר ציפורן ... הבוקר התעוררתי בתחושה לא נעימה שנמשך לי עד האוזן וחולשה קצת בגוף ואיפה נפיחות הלחי ... אחרי שיחה עם הרופאה היא מציאה לי לפתוח שוב את המקום ולנקות ואולי להוציא את השורש שנשאר האמת אני קצת נילחצת לגעת ולפתוח שוב ... או פשוט לתת זמן ולא לגעת ? אשמח לדעתך בבקשה ... האמת שאני גרה באילת אין יותר מידי אופציות כאן

שלום שוב, המלצתי על יעוץ עם כרורג פה ולסת אם הנושא בעעיתי כל כך. אין איך לעזור בפורום. לא יודע אם יש מישהו באילת. אם אין תצטרכי להגיע לבאר שבע בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים