לחי נפוחה חודש אחרי ניתוח שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/04/2021 | 23:59 | מאת: שי קרנר

שלום ד״ר עברתי ניתוח להוצאת שן בינה ב 6.1 מתחת לשן היה ציסטה קרוב לעצב. היום אנחנו כבר 3 חודשים וקצת אחרי הניתוח. הניתוח עבר בהצלחה,הציסטה תקין בביופסיה. חודש אחרי הניתוח הלחי התנפחה. כל הצילומים כולל סיטי שיניים באיזור הניתוח תקין. צילום סטטוס ופנורמי. ללא ממצא. למה הלחי קצת נפוחה? תודה רבה

לא יודע. יכול להיות זהום מאוחר. צריך להיבדק אצל הכרורג שמטפל בך. אם כן אז לטפל בהתאם בהצלחה

26/04/2021 | 18:05 | מאת: שי קרנר

הרופא אמר שהכל תקין להמתין שהנפיחות תרד. אני סובל מכאבים ברקה מה אפשר לעשות?

לא יודע להגיד בלי הבדיקה. אתה רוצה להגיד שהלחי נפוח כבר שלושה חודשים? לא הגיוני. מה הכרורג שלך אומר ?

27/04/2021 | 22:28 | מאת: שי קרנר

כן אני נפוח 3 חודשים וכאבים מדי פעם ברקה. הכירורג אמר שזה יעבור בגלל שראה את כל הצילומים כולל סיטי שיניים ואמר שהכל תקין והמקום מתרפא. אולי פגעו לי בעצב? מה אתה מציע לעשות? נתנו לי למשך 10 ימים כדור אסיוול 2 מ״ג שאולי ישחרר את השריר מאסטר שחושבים שהוא תפוס. אשמח לעזרתך! ממש הרמתי ידיים!

שלום שוב עושה רושם שלא מתרשמים מנפיחות אמיתית אלה מתחושת נפיחות וכאב. אם כך הדבר יש מקום להיתיעץ עם מומחה לרפואת הפה העוסק בכאבי פנים ולסתות. לא מדובר על פגיעה בעצב. אין לזה כל קשר בהצלחה

27/04/2021 | 23:03 | מאת: שי קרנר

שלום ד״ר במידה ואפנה אליך אישית למרפאה תוכל לעזור לי ? אני ממש כבר מיואש! כבר כמה חודשים סובל מכאבי ראש באיזור הרקה. אין לי כאבים בשיניים. אשמח לעזרתך ! תודה ענקית!

שוב אומר, כדאי שתתיעץ עם מומחה לרפואת הפה. הם מטפלים בכאבים האלו. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים