כתרחם מעל שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/04/2021 | 19:39 | מאת: צביקה

יש לי בפה 2 שתלים צמודים כבר קרוב ל 20 שנה שזה מעל הממוצע השתלים במצב טוב ויציב ! העניין הוא שהכתרים מעליהם שבורים ויש צורך להחליפם.היות ובנוסף גם נכנס אוכל מתחתם. אני מתלבט האם נכון וכדאי להשקיע הרבה כסף בכתרים ומבנים חדשים ופתאום חלילה יקרה משהו לשתלים עצמם. או אולי אפילו עצם ההתעסקות איתם תזעזע את המקום ותגרום לאיזה טריגר ? הומלץ לי על כתרי זרקוניה. מה דעתך ?

לא יכול לענות על זה בלי בדיקה. כעקרון אם השתלים תקינים לא משנה בני כמה הם. רתוי לבצע שיקום טוב. זה לא אמור לגרום לנזק לשתלים. אם השתלים במצב לא טוב אז התשובה היא שונה. בסוף צריך לסמוך על רופא השינים המטפל בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים