קליקים בלסת שנה ביקור אצל רופא

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/03/2021 | 23:27 | מאת: שולי

שלום רב תודה מראש על המענה לפני כשנה החלו קליקים בלסת כנראה שתמיד היו אבל לפני כשנה זה ממש מורגש עשיתי בדיקה אצל רופא שאמר זה כנראה מחרישת שיניים עשיתי סיטי שיצא תקין בצד אחד הקליקים ממש חזקים לסירוגין יש תקופות שזה פחות מורגש שאלתי האם עושים משהו בנידון פוחדת מאוד מניתוח ודברים כאלה

שלום רב, קשה מאוד לטפל בקלקים במידה וצריך, ללא ניתוח. הצורך בטיפול זה תלוי בכמה הקליק מפריע. זה משהו שאפשר לחיות איתו בד"כ. את צריכה להבדק על ידי מישהו שמבין בתחום. זה יכול להיות מומחה לכרירגיה של פה ולסת או רפואת הפה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים