לחץ בלסת והידוק שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/03/2021 | 15:42 | מאת: מיקה אדלשטיין

היי, בזמן האחרון אני מרגישה כל הזמן צורך כזה להדק את השיניים, מעין לחץ כזה. אני מנסה להלחם בזה אבל זה מטריד אותי. מה אפשר לעשות? יש לי פלטה אחרי יישור שיניים שאני שמה פעמיים בשבוע בלילה. אם אני אלחם בזה ולא אהדק את השיניים זה בסדר? יש דרך בלי סד להתגבר על זה?

שלום רב, צריך לראות האם יש משהו שגורם לרתון להדק שיניים כמו דלקת חניכיים או משהו אחר. להתנגד זה בסדר אבל צריך לפנות לבדיקה אצל רופא שיניים ולהחליט על הצורך בפלטה או יפול אחר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים