מידת ההצלחה של הטיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/02/2021 | 09:55 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ? הן מבחינת הסינוס והן מבחינת העצם

שלום רב, אתה חושש בצדק. יכולים להיות סיבוכים אבל הם נדירים. אין לך רדך להתכונן או לעזור. לגבי "איך יודעים" הכרורג בטח יגיד לך אם יש בעייה כלשהי. שרור שיש צורך במעקב לפי הנחיות הכרורג. הסיבוך האפשרי הוא זהום. לרוב הניתוח מוצלח. זה ניתוח שמבצעים אותו עשרות שנים ויש איתו הרבה ניסיון מצטבר. חשוב לעבור את הניתוח אצל מישהו מנוסה שיודע להתמודד גם עם הסינבוכים. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים