תחושת לחץ בשיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/02/2021 | 03:00 | מאת: רונן

שלום, בן 26 ברקע יש לי דלקת מפרקים וקרוהן- אולי חשוב לציין בהקשר לשאלה. מזה שנתיים בערך, יש לי תחושת לחץ בשיינים. בזמנו, בביקור אצל רופאי שיניים מסיבות אחרות התייעצתי איתם על תחושת הלחץ הנ''ל ושניהם אמרו שהם לא כ''כ יודעים להגיד לי מה הסיבה ואם קיימת בעיה. אחד היה מומחה פה ולסת והשני מומחה חניכיים. לאחרונה התופעה התגברה, ואני מרגיש לחץ בשיניים הקדמיות במיוחד לאחר צחצוח שיניים. אם לאחר הצחצוח שיניים אני נוגע בשיניים הקדמיות עם הלשון אני מרגיש את תחושת הלחץ. בנוסף, לעיתים שומע מהשיניים רעש כמו קליק כשאני נוגע עם הלשון, וממש מרגיש תזוזה אבל לא רואים תזוזה. איך עוד אני יכול לברר את העניין, ועל מה זה יכול להראות? זה נשמע מדאיג? תודה.

שלום רב, קצת קשה להבין מה הבעייה נראה לי שכדאי לך להיתיעץ עם מומחה לרפואת הפה שעוסק בתחום של כאבי פנים ולסתות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים